ANAF scoate noi mașini la licitație. Sunt disponibile modele Mercedes, KIA, Dacia, Peugeot, Mitsubishi și Toyota, de la 3.100 lei – Focus Prima TV

ANAF scoate noi mașini la licitație. Sunt disponibile modele Mercedes, KIA, Dacia, Peugeot, Mitsubishi și Toyota, de la 3.100 lei

ANAF vinde în această perioadă noi mașini la licitație, printre care Mercedes Benz E220 CDI, KIA Ceed, Dacia Logan, Dacia Duster, Peugeot 206 și Toyota Avensis. Cel mai redus preț de pornire este 3.155 lei, în cazul Peugeot 206, iar cel mai ridicat de 60.320 lei, pentru un model Mitsubishi Outlander, relevă date analizate de Profit.ro.

ANAF scoate periodic la vânzare mașini, prin vânzare directă sau licitație, scopul fiind de a recupera din sumele datorate la buget de cei de la care au fost sechestrate sau confiscate bunurile.

Unele dintre mașinile scoase la licitație nu sunt la prima tentativă de vânzare, astfel că prețul a fost deja redus față de evaluarea inițială. Dacă ANAF nu reușește să vândă un autovehiv la prima tentativă, la a doua încercare scade cu 25% prețul de la care pornește licitația, iar la a treia cu încă 25% din prețul de evaluare, ajungând astfel la 50% din prețul inițial. Ulterior, indiferent la a câta licitație se ajunge, prețul de la care pornește licitația nu coboară mai jos de 50% din primul preț, cel stabilit de către evaluator.

Total
0
Shares
Total
0
Share