Anca Dragu a folosit, când era președintele Senatului, mașinile instituției și salonul oficial pentru a pleca cu familia în vacanță - Focus Prima TV

Anca Dragu a folosit, când era președintele Senatului, mașinile instituției și salonul oficial pentru a pleca cu familia în vacanță

INQUAM Photos/Octav Ganea

Vara trecută, președintele Senatului de la acel moment, Anca Dragu, a utilizat resurse publice în interesul său propriu, al familiei sale și al unor apropiați. Dragu a folosit mașinile instituției, angajați SPP și Salonul Prezidențial de la Aeroportul Otopeni pentru a avea facilități la îmbarcarea în avionul cu care a plecat în vacanță cu familia în Franța.

Potrivit unui document al Senatului, se solicita accesul membrilor delegației, precum și al unor reprezentanți ai Senatului de la Serviciul Protocol și Pașapoarte, la Salonul Prezidențial Corp C din Aeroportul Otopeni și se cerea sprijinul „în facilitarea formalităților de îmbarcare și trecere a frontierei”. Anca Dragu a fost în vacanță cu familia.

Într-o reacție pentru G4Media, Anca Dragu a invocat faptul că accesul la aceste facilități a avut loc „la recomandarea serviciilor de securitate”, ea fiind, atunci, numărul 2 în Statul Român.

Total
0
Shares
Total
0
Share