Anchetă a procurorilor, după ce o femeie a fost găsit decedată într-o locuinţă din Cernavodă, având mâinile legate la spate - Focus Prima TV

Anchetă a procurorilor, după ce o femeie a fost găsit decedată într-o locuinţă din Cernavodă, având mâinile legate la spate

Procurorii constănţeni au deschis o anchetă, după ce o femeie în vârstă de 50 de ani a fost găsită decedată într-o locuinţă din Cernavodă, aceasta având mâinile legate la spate şi urme de violenţă pe corp, existând suspiciuni de omor. 

nspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că pompierii au fost solicitaţi joi, în jurul orei 9.00, prin apel la 112, să intervină pentru deblocarea unei uşi în Cernavodă.  

“La faţa locului s-au deplasat colegii de la Detaşamentul Cernavodă cu o autospecială de stingere şi o autospecială de descarcerare,  şi de asemenea în sprijin o ambulanţă SAJ. Sosiţi la fata locului,  pompierii au deblocat usa cu mijloacele din dotare şi în casă a fost găsită o persoana de sex feminin,  în vârstă de aproximativ 50 de ani, care a fost declarata decedată”, a transmis ISU Dobrogea.  

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au precizat pentru News.ro că în această cauză sunt suspiciuni de omor, victima fiind găsită cu mâinile legate la spate, iar pe corp existând urme de violenţă.

Total
0
Shares
Total
0
Share