Anchetă în căminul groazei - Focus Prima TV

Anchetă în căminul groazei

Ies la iveală detalii cutremurătoare din centrul de plasament din Voluntari. Potrivit directoarei Autorităţii de la Protecţia Copilului copiii din “căminul groazei” erau terorizaţi şi bătuţi sistematic de angajaţii instituiţiei care trebuia să le fie a doua casă. Am fost și noi la acest centru unde ne-am izbit de un zid de tăcere.

Imaginile în care un paznic dintr-un centru de plasament din Voluntari agresează un minor au ajuns şi la Autoritatea Națională pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități, Copii și Adopții. Conducerea a trimis o echipă de control pentru a afla ce s-a întâmplat în spatele porţilor închise.

Pe aceleași imagini se poate observa cum angajatul instutuției este încurajat să continuie abuzurile asupra copiilor chiar de o educatoare a centrului. O echipă PrimaTV a ajuns la Voluntari pentru a afla ce s-a întâmplat în centrul de plasament.

Din păcate, nici cei de la GGASPC nu au fost mai generoşi cu răspunsurile.

În cursul zilei, Consiliul Județean Ilfov a anunțat că a format o comisie care va analiza în regim de urgență incidentul din centrul de plasament.

Total
0
Shares
Total
0
Share