Ancheta în cazul Matei Balș continuă: Audieri la Poliția Capitalei și necropsiile cadavrelor - Focus Prima TV

Ancheta în cazul Matei Balș continuă: Audieri la Poliția Capitalei și necropsiile cadavrelor

O echipă mixtă formată din procurori, poliţişti criminalişti şi specialişti de la INSEMEX Petroşani reiau sâmbătă cercetările la faţa locului în cazul incendiului izbucnit la un pavilion al Institutului “Matei Balş”, unde erau trataţi pacienţi cu COVID-19, incident soldat cu moartea a cinci persoane. La Poliţia Capitalei vor fi audiate mai multe cadre medicale ale spitalului, printre care şi medicul care a fost de gardă în noaptea producerii incendiului.

Tot sâmbătă, vor fi efectuate la INML necropsiile cadavrelor, relatează Agerpres. De altfel, procurorul care se ocupă de acest caz, Alexandru Anghel anunțase încă de vineri modul în care va continua ancheta.

“Am efectuat cercetarea la faţa locului, au fost ridicate cadavrele şi trimise la INML. În cursul zilei de mâine, vor avea loc necropsiile. În cadrul cercetării la faţa locului au fost cooptaţi şi specialiştii de la INSEMEX Petroşani, pentru a ne lămuri în legătură cu împrejurările producerii incendiului. Cercetarea la faţa locului trebuie să fie una foarte minuţioasă, nu se poate termina astăzi. Azi, am ridicat cadavrele şi am făcut o primă evaluare. Mâine, reluăm tot cu specialiştii de la INSEMEX. (…) Au fost ridicate documente, urmează să fie analizate. Este un volum destul de mare de documente ridicate, nu putem trage încă o concluzie. (…) Există camere de supraveghere şi au fost ridicate imagini şi urmează să fie analizate. În saloane nu există supraveghere video. Nici pe holurile spitalului”, declara vineri procurorul.

Total
0
Shares
Total
0
Share