Ancheta în dosarul privind furtul alimentelor din creşe a fost preluată de DNA - Focus Prima TV

Ancheta în dosarul privind furtul alimentelor din creşe a fost preluată de DNA

Dosarul privind furtul de alimente din creşele din Ploieşti a fost declinat integral la DNA, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, Andrei Bunea.

Curtea de Apel Ploieşti a dispus, luni, punerea în libertate a fostei şefe a Centrului Creşe Ploieşti, Angelica Fodor, arestată în acest dosar pentru luare de mită în formă continuată şi delapidare, invocând încălcarea competenţei DNA.

“Constată că punerea în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea privind luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpata Fodor Angelica pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită (…) şi delapidare (…) s-a făcut cu încălcarea dispoziţiilor art.13 alin.1 lit.b din OUG nr.43/2002 referitoare la competenţa materială şi personală a Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi respinge sesizarea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova. Dispune anularea mandatului de arestare preventivă nr. 175/UP/08.12.2021 emis de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Prahova şi punerea de îndată în libertate a inculpatei Fodor Angelica de sub puterea acestuia, dacă nu este reţinută sau arestată în altă cauză. (…) Definitivă”, este decizia Curţii de Apel Ploieşti.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share