Anchetă în plină desfășurare la Matei Balș – Focus Prima TV

Anchetă în plină desfășurare la Matei Balș

Procurorii, criminaliștii și specialiștii de la INSEMEX au mers astăzi din nou la Institutul Matei Balș pentru cercetarea la fața locului. Au intrat în saloanele care au ars pentru a afla ce anume a produs tragedia în care au murit 5 oameni. In paralel, la Poliția Capitalei continuă audierile cadrelor medicale care erau de gardă ieri dimineață și care au intervenit imediat.

Procurorii au chemat la audieri mai multe cadre medicale de la Matei Balș. Atat pe cei care erau de gardă în dimineața în care s-a produs tragedia, cat si pe cei care erau acasa, darau informatii esentile pentru anchetă.

Imediat după incendiu au apărut mai multe ipoteze cu privire la cauză. S-a vorbit despre un scurt circuit de la un incarcator telefonic, despre instalatia electrică a spitalului sau despre instalatia de oxigen. Anchetatorii nu exclud momentan nicio varinată

Nici măcar cea în care focul să fi pornit de la o aerotermă băgată în priză. Și asta pentru că, așa cum recunosc și angajații spitalului, peste tot era frig.

Între timp, pavilionul 5 al Institutului Matei Balș, locul în care se desfășoară cercetările arată ca după război.

Pentru continuarea anchetei, a fost trimisă la fața locului si o echipă de la ISEMEX Petroșani care ar putea stabili de la ce a pornit incendiul. Specialistii sunt aceiasi care au realizat raportul privind tragedia de la Clubul Colectiv.

Total
0
Shares
Total
0
Share