Andrea Bocelli a semnat un contract global şi pe termen lung cu Universal Music Group - Focus Prima TV

Andrea Bocelli a semnat un contract global şi pe termen lung cu Universal Music Group

Tenorul italian Andrea Bocelli, ale cărui albume s-au vândut în peste 90 de milioane de copii şi ale cărui interpretări au generat peste 5 miliarde de difuzări în streaming la nivel mondial, a semnat un contract exclusiv, extensiv şi global cu Universal Music Group (UMG), informează joi site-ul revistei americane Variety.

În baza acestui parteneriat strategic, UMG va lansa în mod direct viitoarele înregistrări şi albume ale celebrului tenor italian la nivel mondial. Anterior, Andrea Bocelli semnase un contract cu casa de discuri Decca, prin intermediul UMG, care a fost distribuitorul său în ultimii 25 de ani.

În noul contract sunt incluse, de asemenea, o serie de proiecte audiovizuale, servicii de branding şi de merchandising. Totodată, UMG intenţionează să promoveze proiectele muzicale şi catalogul starului italian, pentru ca muzica lui să ajungă la noi generaţii de fani din lumea întreagă, creând astfel noi oportunităţi pentru a-i consolida statutul de cel mai apreciat tenor din lume.

Echipa managerială a starului de operă este alcătuită din Francesco Pasquero şi Scott Rodger, de la Maverick Management, şi Veronica Berti Bocelli, CEO-ul casei de discuri Almud Music.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share