Andreea Bălan face dezvăluiri despre viața amoroasă: „Nu trebuie să cauți dragostea” - Focus Prima TV

Andreea Bălan face dezvăluiri despre viața amoroasă: „Nu trebuie să cauți dragostea”

În ultima perioadă, Andreea Bălan a păstrat discreția în ceea ce privește viața ei amoroasă și a preferat să împărtășească publicului detalii despre cariera ei muzicală, care durează din 1998, și proiectele profesionale în care este implicată. Însă, recent, cântăreața și-a surprins fanii cu declarațiile pe care le-a făcut despre acest subiect. 

Într-un interviu pentru „Xtra Night Show”, Andreea Bălan a vorbit despre cum se raportează la dragoste. Cântăreața a povestit, de asemenea, că persoanele au apărut în viața ei într-un mod neașteptat. 

La începutul anului 2020, Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit, artista confirmând atunci informația prin intermediul unui mesaj publicat pe rețelele de socializare, după ce în presă apăruse la vremea respectivă mai multe zvonuri despre o posibilă separare. Relația celor doi a fost intens mediatizată de-a lungul timpului și s-a sfârșit printr-un lung proces de divorț. După despărțire, cei doi și-au disputat custodia celor două fiice, Ella și Clara Maria.

Total
0
Shares
Total
0
Share