Angajații MAI continuă protestele – Focus Prima TV

Angajații MAI continuă protestele

Angajații penitenciarului din Craiova au făcut astăzi un protest spontan la poarta instituției. Oamenii se plâng de faptul că nu le sunt respectate drepturile salariale și sunt nevoiți să munceasă sute de ore suplimentare. Și asta din cauza faptului că Ministerul de Interne a oprit angajările în sistem. Un protest similar a fost organizat și în Botoșani.

Agenții Penitenciarului de maximă siguranță din Craiova au organizat astăzi un protest spontan la poarta instituției, nemulțumiți de înghețarea salariilor.

Sirene, goarne și scandări de tot felul s-au auzit astăzi și la Botoșani. Angajații penitenciarului oraș au ieșit în stradă să-și ceară drepturile, iar zilele următoare au anunțat cî se vol alătura și colegii de la Iași.

Agenții de penitenciare au de gând să aplice și alte forme de protest: vor refuza să facă muncă suplimentară, vor face grevă japoneză sau vor bloca activitatea în anumite domenii.

Tot astăzi, studenții au protestat în Piața Victoriei din Capitală.

Aceștia sunt nemulțumiți de faptul că nu vor mai putea călători gratuit cu trenul și cer decidenților să revină asupra deciziei.

Total
0
Shares
Total
0
Share