Angela Merkel: „Nevaccinații ar trebui să se gândească la datoria pe care au față de societate, de a-i proteja pe ceilalți” - Focus Prima TV

Angela Merkel: „Nevaccinații ar trebui să se gândească la datoria pe care au față de societate, de a-i proteja pe ceilalți”

Angela Merkel spune că cei care încă nu s-au vaccinat, deși valul patru face ravagii, „ar trebui să înțeleagă că au o datorie față de restul societății, de a-i proteja pe ceilalți”, relatează Reuters. Declarația a fost făcută, joi, în contextul unui vârf de infectări în Germania – peste 50.000 de noi cazuri.

Numărul de cazuri din Europa a început să crească în ultimele săptămâni, iar experții avertizează că în unele țări încă există riscul ca sistemele sanitare să fie copleșite din nou, în mare parte pentru că nevaccinații încă răspândesc boala, iar unii dintre ei ajung în stare gravă.

„Trebuie să facem clar că avem dreptul să ne vaccinăm, ceea ce este un mare noroc, o reușită imensă a științei și tehnologiei. Avem, de asemenea, obligația să contribuim la protejarea societății”, a spus șefa guvernului german.

Total
0
Shares
Total
0
Share