Antalya, destinația în care nu merită să stai doar în resort - Focus Prima TV

Antalya, destinația în care nu merită să stai doar în resort

Așa cum am promis, vă oferim și astăzi…pașaport de vacanță! Turcia nu oferă doar posibilitatea unui sejur relaxant, ci și un mix de istorie și distracție. Antalya nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind de ani buni în topul preferințelor românilor când vine vorba de vacanțe. Este și motivul pentru care regiunea este în continuă dezvoltare pentru a le pune la dispoziție celor care ajung aici o experiență de neuitat, în afara resorturilor.

Aflat pe coasta mării mediterane, Antalya este un oraș care anual atrage sute de mii de vizitatori. Cine vrea să iasă din resort poate face o scurtă plimbare până în orașul Side. Turiștii pot vizita centrul istoric care se bucură de statutul de zonă protejată. Construcțiile noi sunt limitate și există un regulament strict pentru ridicarea noilor clădiri.

Turiștii care aleg să viziteze Antalya și sunt dornici distracție au foarte multe opțiuni la care este greu să reziști.

Cei care nu suferă de probleme cardiace și cei care vor să simtă puțină adrenalină, pot alege să facă o tură într-unul dintre cele mai renumite montagne-russe-uri ale Europei.

Nici spectacolul de la delfinariu nu poate fi ratat. După sute de ore de antrenament, mamiferele pun în scenă o
reprezentație demnă de toate aplauzele.

În parcul de distracții, turiștii pot sta și la plajă pentru primul strat de bronz din acest an. Piscina cu valuri, toboganele de apă sau plaja cu nisip te cheamă și ele la distracție.

Cu atât de multe locuri în care te poți distra, nici investiția nu este neglijabilă.

Dovada că turcii au încredere în revenirea la normal a industriei turismului se observă în calitatea serviciilor pe care le oferă. Anul trecut doar 45 de mii de români au ajuns pe tărâmul turcesc, în comparație cu cei peste 250 de mii care au vizitat Turcia în 2019.

Total
0
Shares
Total
0
Share