Antonia a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să mai apară la TV: „Mă tem constant” - Focus Prima TV

Antonia a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să mai apară la TV: „Mă tem constant”

Antonia este una dintre cele mai frumoase artiste de la noi, care uimește cu fiecare apariție a sa. Ba mai mult, vedeta se bucură și de o comunitate unită pe rețelele de socializare, unde este urmărită de peste două milioane de utilizatori. Dacă de cele mai multe ori vedeta postează imagini amuzante sau emoționante de familie, de această dată cântăreața a transmis un mesaj prin care și-a explicat absența din ultima perioadă pe micile ecrane.

Iubita lui Alex Velea a evitat în ultima perioadă să participe la emisiuni televizate sau să ofere interviuri. Cu toate acestea, Antonia a fost foarte activă pe rețelele de socializare și ține constant legătura cu fanii. În ceea ce privește decizia de a nu mai apărea la televizor, bruneta a a explicat totul printr-un mesaj postat pe pagina sa de Instagram.

Antonia s-a arătat extrem de dezamăgită de faptul că oamenii o pun la colț pentru greșelile pe care le face în timpul interviurilor. Vedeta a spus că devine anxioasă atunci când vorbește la televizor din cauza răutăcioșilor care stau cu ochii pe ea, așteptând să greșească. Astfel, Antonia a dezvăluit că preferă să nu mai apară pe micile ecrane pentru a nu mai primi critici.

Total
0
Shares
Total
0
Share