Antrenorul echipei de junioare, emoționat, după cele 6 medalii de aur la Campionatele Europene: ”Fetele nu au fost vizitate de părinți 3 luni de zile, atât de mult ne-am protejat, nu am riscat” – Focus Prima TV

Antrenorul echipei de junioare, emoționat, după cele 6 medalii de aur la Campionatele Europene: ”Fetele nu au fost vizitate de părinți 3 luni de zile, atât de mult ne-am protejat, nu am riscat”

Lucian Sandu, antrenor al echipei feminine de gimnastică junioare, care se întoarce de la CE de la Mersin cu şase medalii de aur, în toate probele (echipe, individual-compus şi aparate), a declarat, duminică, pentru News.ro, că este o zi incredibilă, că n-au putut plânge cu toţii în spaţiul de competiţie şi o vor face în cameră, dar şi că este o premieră pentru gimnastica românească, faptul că au fost câştigat medalii de aur la toate probele posibile.

”A fost o săptămână extraordinar de grea, o perioadă de luni de zile de pregătire foarte grele, cu foarte multe sacrificii. Fetele nu au fost vizitate de părinţi 3 luni de zile, atât de mult ne-am protejat, nu am riscat. Şi care au venit, stăteau la poartă, aduceau ce aveau, lăsau acolo tot şi se priveau de la distanţă, ca la …. nici nu mai zic cuvântul. Am reuşit să insuflăm fetelor încrederea, asta mi se pare cel mai important, am format echipa, le-am dat tot sprijinul nostru, pentru că nu am fost singur. Şi vreau să mai spun ceva important: chiar dacă veneau toate naţiunile cu şanse la medalii, Ana Bărbosu se lupta tot la primul loc în fiecare finală”, a declarat Lucian Sandu pentru News.ro, după ceremoniile de premiere.

Total
0
Shares
Total
0
Share