APROAPE 30% DINTRE TESTE SUNT POZITIVE – Focus Prima TV

APROAPE 30% DINTRE TESTE SUNT POZITIVE

Covid 19 a luat în ultimele ore viaţa a 200 de oameni, iar în continuare, familiile a peste 1.200 de români care sunt la terapie intensivă din cauza virusului, stau cu inima strânsă. Ultimul bilanţ transmis de autorităţi arată că România se menţine pe un platou de pozitivare de 30%.

Ultimul bilanţ transmis de Grupul de Comunicare Strategică arată că în ultimele ore au fost înregistrate 4.272. Numărul de teste prelucrate de 14 mii. De aici rezultă că rata de infectare este astăzi de aproape 30%. Tot în ultimele ore s-au raportat şi 199 de decese din cauza infecţiei. Dintre cazurile noi, peste 800 sunt în cazul unor persoane din Bucureşti. Constanţa, Ilfov şi Argeş rămân şi azi în topul zonelor cu cele mai multe infectări cu coronavirus. Faţă de ziua de ieri, nu s-au schimbat prea multe în ceea ce priveşte rata de incidenţă din judeţe, Constanţa şi Ilfov au cea mai ridicată valoare, iar Harghita şi Gorj cea mai scăzută rată de 1.42 de infectări la mia de locuitori. Vestea bună este că în judeţul Ilfov rata este într-o vizibilă scădere.

La nivel naţional ne apropiem de 480 de mii de infectări cu covid 19, dar dintre acestea peste 75% sunt persoane vindecate. Bilanţul total al deceselor a depăşit astăzi pragul de 11.500 de persoane, iar în secţiile ATI sunt internaţi în continuare peste 1.200 de pacienţi.

Total
0
Shares
Total
0
Share