Armand anunţă un proiect pilot în sprijinul locuitorilor din Aviaţiei care au probleme cu agentul termic iarna - Focus Prima TV

Armand anunţă un proiect pilot în sprijinul locuitorilor din Aviaţiei care au probleme cu agentul termic iarna

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat marţi un proiect pilot în sprijinul locuitorilor din cartierul Aviaţiei care au probleme cu agentul termic iarna.

Ea a scris pe Facebook că soluţia urgentă care urmează să fie aplicată începând din această iarnă constă în conectarea unor echipamente specializate pentru încălzit apa la punctele termoenergetice cu probleme şi că administraţia locală urmează să semneze un protocol cu Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti pentru implementarea proiectului pilot în această iarnă. Armand a precizat că Primăria Sectorului 1 urmează să finanţeze igienizarea şi reabilitarea punctului termic şi chiria echipamentelor.

“Cartierul Aviaţiei din Sectorul 1 este cel mai lovit cartier din Bucureşti atunci când vine vorba de agentul termic. În fiecare an, aproximativ 10.000 de cetăţeni au stat în frig în sezonul rece. Din iarna aceasta nu vom mai lăsa cetăţenii din acest cartier să stea fără căldură şi apă caldă. Demarăm un proiect pilot în sprijinul locuitorilor din blocurile în care sunt probleme cu alimentarea cu apă caldă şi căldură pe timpul iernii, deoarece este capătul reţelei de termoficare şi se pierde energie termică din cauza avariilor frecvente”, a adăugat edilul. 

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share