Armele viitorului, prezentate la Politehnica din București - Focus Prima TV

Armele viitorului, prezentate la Politehnica din București

Oricine este pasionat sau doar curios de cum arată armele viitorului are șansa să afle zilele acestea. La târgul organizat la Universitatea Politehnică din București sunt expuse drone, sisteme de protecție și sisteme de combatere a acestora. Toate sunt într-o dezvoltare accelerată, odată cu izbucnirea războiul din Ucraina. Evenimentul le dă șansa firmelor mari din industria armamentului să recruteze studenți, întrucât este nevoie foarte mare de specialiști în domeniu.

Studenții, absolvenții, dar și publicul curios pot să afle zilele acestea ce noi tehnologii de apărare urmează să apară pe piață.

Strategia firmelor de apărare și armament este să perfecționeze tehnologiile deja existente, găsind noi materiale și noi substanțe care să intre în componența acestora. Firmele romanesti de armament sunt cu atat mai preocupate de progresul din domeniu cu cât războiul din Ucraina este chiar la granița noastră.

Târgul a fost un bun prilej pentru producătorii de armament să atragă și studenți. În domeniu este o lipsă acută de specialiști.

Compania Națională ROMARM este principalul producător și exportator de echipament militar, muniție și servicii de întreținere din România.

Total
0
Shares
Total
0
Share