Arșii de pe Petromidia, transferați în Germania - Focus Prima TV

Arșii de pe Petromidia, transferați în Germania

Cei doi bărbați răniți grav în explozia de la Petromidia au fost transferați într-o clinică din străinătate. Ambii sunt în comă indusă după ce au suferit arsuri pe aproape 40% din suprafața corpului. Între timp, muncitorul care a decedat în urma exploziei din rafinăria constănțeană a fost condus astăzi pe ultimul drum.

La ora 11.00, un avion militar Spartan a decolat de la Baza 90 cu destinația Germania. La bordul aeronavei
se aflau cei doi bărbați arși în explozia de la Peteromidia.

Tatăl Cristinei are 53 de ani și a lucrat la răfinăria din Constanța timp de 33 de ani. Familia acestuia, dar și a
colegului său, a depus eforturi uriașe ca cei doi să fie tratați în străinătate.

Cele mai multe arsuri suferite de victime sunt la nivelul feței și al membrelor superioare. Deocamdată, nimeni nu știe cum s-a produs tragedia.

Transportul celor doi pacienți în străinătate a fost asigurat de statul român. Compania care operează rafinăria va plăti costul spitalizării

Însă, deși reprezentanții companiei transmit că victima care a rămas internată în Constanța se recuperează rapid după operație și că a început chiar să meargă, pacientul de 27 de ani dezminte aceste informații într-o postare pe rețelele sociale.

Tot astăzi, angajatul rafinăriei care murit în incendiu a fost condus pe ultimul drum În timpul în care cei doi muncitori au fost transferați în Germania pentru îngrijiri medicale, colegul lor care a murit carbonizat a fost înmormântat astăzi în Năvodari.

Vineri, o explozie urmată de un incendiu a avut loc la răfinăria Petromidia. Din primele informații, de vină pentru
tragedie ar fi o conductă fisurată. Ancheta este însă în plină desfășurare și a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Total
0
Shares
Total
0
Share