"Așa ceva nu vedeai acum câțiva ani". Vitrine ornate spectaculos și magazine pline de cadouri de Crăciun, în cea mai strictă țară arabă - Focus Prima TV

“Așa ceva nu vedeai acum câțiva ani”. Vitrine ornate spectaculos și magazine pline de cadouri de Crăciun, în cea mai strictă țară arabă

Cafenelele și restaurantele din Arabia Saudită au fost decorate cu oameni de zăpadă și diverse ornamente de Crăciun, în magazine se vând globuri strălucitoare, iar tot mai mulți saudiți au început să participe la mese festive tradiționale sau la întâlniri cu prietenii în ziua de 25 decembrie. Este o schimbare radicală de atitudine, în țara în care acum câțiva ani nu exista deschidere pentru această sărbătoare, iar petrecerile se țineau în privat.

Odată cu numărul tot mai mare de turiști și cetățeni străini care sosesc în Arabia Saudită, regatul a arătat o mai mare deschidere și toleranță pentru sezonul festiv.

Sydney Turnbull, un cetățean american care locuiește în Arabia Saudită de șapte ani, a declarat pentru Arab News că în primul an a sărbătorit Crăciunul cu ușile închise. 

Total
0
Shares
Total
0
Share