Așa cum nu vrem vaccinare, nu vrem măști, nu vrem teste, după care stăm și ne mirăm: de ce suntem aici, de ce așa e situația, dar de ce se îmbolnăvesc atâția? - Focus Prima TV

Așa cum nu vrem vaccinare, nu vrem măști, nu vrem teste, după care stăm și ne mirăm: de ce suntem aici, de ce așa e situația, dar de ce se îmbolnăvesc atâția?

Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, medicul Raed Arafat, afirmă că există părinți care se raportează la testarea copiilor cu testele primite la școală așa cum au procedat și în ceea ce privește vaccinarea. “„Așa cum nu vrem vaccinare, nu vrem măști, nu vrem teste și după care stăm și ne mirăm: dar de ce suntem aici, dar de ce așa e situația, dar de ce se îmbolnăvesc atâția, dar de ce avem o situație pe care nu putem să o controlăm? Pentru că la fiecare lucru încercăm să găsim o mie de motive ca să spunem: nu e bun, nu-l respectăm, nu-l implementăm”, susține Arafat, subliniind că testarea, vaccinarea și purtarea corectă a măștii de protecție pot preveni un număr mare de infectări în perioada care urmează, scrie News.ro.

Total
0
Shares
Total
0
Share