Aşa-zisul pachet de sprijin anunţat de PSD - PNL este o ruşine totală - Focus Prima TV

Aşa-zisul pachet de sprijin anunţat de PSD – PNL este o ruşine totală

Deputatul USR Claudiu Năsui, fost ministru al Economiei, a criticat, marţi, măsurile anunţate de coaliţia de guvernare în contextul valului de scumpiri din ultima perioadă, susţinând că acestea nu vor sprijini decât “unii şmecheraşi” din PSD şi PNL, iar un ajutor pentru populaţie ar fi fost reducerea taxării muncii.

“Aşa-zisul pachet de sprijin anunţat de PSD-PNL este o ruşine totală care nu va sprijini pe nimeni decât pe unii şmecheraşi din PSD şi PNL. Statul va face în continuare aceleaşi măsuri pe care le tot face de 32 de ani şi care nu funcţionează. Ne va lua banii cu zece mâini şi ne va da înapoi cu una”, a scris Năsui, pe Facebook.

În opinia sa, acordarea de vouchere sociale nu va ajuta pe nimeni.

“Voucherele sociale de 50 de euro la două luni. Au pus suma pe două luni ca să aibă lumea impresia că e mai mare. De fapt, vorbim de 4 lei pe zi. (…) O bătaie de joc. În loc să folosească banii pentru a multiplica efectul lor în economie, statul român va reuşi să cheltuie un miliard de euro fără să ajute pe nimeni”, a susţinut fostul ministru.

Potrivit acestuia, finanţarea companiei “Casa Unirea” înseamnă că “sinecuri faimoase îşi mai iau o rundă de finanţare din banii noştri”.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share