ATAC la ministrul Oros – ”Acest domn trebuie să plece din fruntea Ministerului” - Focus Prima TV

ATAC la ministrul Oros – ”Acest domn trebuie să plece din fruntea Ministerului”

Atacurile la adresa ministrului agriculturii, Adrian Oros, se întețesc în ultima vreme. Din ce în ce mai mulți fermieri își exprimă dezamăgirea față de conducerea MADR, mai ales în contextul în care nu și-au primit despăgubirile promise pentru culturile de primăvară afectate de secetă, iar acum pare în pericol și proiectul privind reabilitarea infrastructurii de irigații.

În emisiunea ”Agricultura la Raport”, realizatorul Ovidiu Ghinea a stat de vorbă cu Adrian Rădulescu și Cornel Stroescu, fermieri care au făcut o serie de afirmații dure la adresa lui Adrian Oros, cerându-i demisia.

”Vedem ce se întâmplă, cred că este cea mai slabă conducere MADR după ’90. (…) Eu nu mai pot să concep cum acest domn mai poate să dețină o astfel de funcție. Destinul agriculturii unei țări cu o suprafață însemnată. (…) Există o majoritate în Parlament, există un Guvern. Aceste partide care sunt acum în coaliția de guvernare chiar nu au găsit un om în fruntea Ministerului Agriculturii, care să facă ceva acolo, care să aibă habar de agricultură? (…) Sperăm că ne va auzi cineva și va înțelege că acest domn trebuie să plece din fruntea Ministerului. Mai dezamăgit, ca fermier, n-am fost niciodată”, a spus fermierul Cornel Stroescu în direct la AGRO TV.

Total
0
Shares
Total
0
Share