Atenție, urmează o nouă stație - Focus Prima TV

Atenție, urmează o nouă stație

Mâine vor începe săpăturile la construirea unei noi stații de metrou, menite să lege sudul Capitalei de zona centrală, dar și să ajute la crearea de noi locuri de muncă. Lucrările vor îngreuna însă traficul. Pentru 45 de zile, anunță Primăria sectorului 4. Termenul de finalizare al construcției este de aproape 2 ani. Tronsonul care va costa 50 de milioane de euro, finanțat din fonduri europene, va măsura 1,6 kilometri.

În sudul capitalei, în apropiere de șoseaua de centură, terenul este liber. Pentru a atrage mai multe companii în această zonă industrială, Primăria Sectorului 4 va construi o nouă stație de metrou care se va numi Tudor Arghezi.

Pe lângă parcare, autoritățile promit 6 zone cu acces pietonal, dintre care două vor fi situate pe partea opusă a șoselei Berceni. Legătura va fi asigurată printr-un pasaj pietonal subteran. De acolo se va face și legătura cu parcarea.

Pe perioada de execuție a lucrărilor, traficul pe cele patru benzi de circulație de ieșire din București va fi restricționat. Se va circula pe două benzi, însă doar pe o bucată de 500 de metri.

Total
0
Shares
Total
0
Share