Au fost găsiți suspecții care au vândut măști fake Spitalului “Victor Babeș” din Timișoara. Polițiștii fac zece percheziții – Focus Prima TV

Au fost găsiți suspecții care au vândut măști fake Spitalului “Victor Babeș” din Timișoara. Polițiștii fac zece percheziții

Mii de măști falsificate au ajuns în spitalele din România. Polițiștii fac luni dimineață zece percheziții în București și în județele Bihor, Brașov, Maramureș și Timiș. Anchetatorii fac cercetări într-un dosar de înșelăciune. Suspecții au vândut unui spital COVID măști falsificate, care ar fi purtat marca unor produse originale.

Polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice fac zece percheziții domiciliare în municipiul București și în județele Bihor, Brașov, Maramureș și Timiș, într-un dosar penal al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Secția de Urmărire Penală și Criminalistică. În cauză se fac cercetări pentru înșelăciune și punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Faptele au legătură cu activitatea de comercializare către o unitate spitalicească desemnată drept spital faza I pentru asistența pacienților testați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 de măști de protecție ce poartă o marcă înregistrată cunoscută la nivel mondial, produse cu privire la care există indicii temeinice că sunt contrafăcute, potrivit Poliției Române.

Total
0
Shares
Total
0
Share