Au furat startul distracției – Focus Prima TV

Au furat startul distracției

Polițiștii care au descins aseară în cluburile din Centrul Vechi din Capitală au avut parte de o supriză. Printre petrecăreții care sfidau legea au descoperit mai mulți procurori dar și pe numărul doi din Poliția Capitalei. Deocamdată, singurii amendați sunt proprietarii localului în care a avut loc sindrofia.

Luni se deschid restaurantele și barurile în Capitală, însă mai mulți polițiști și procurori au decis să fure startul distracției și s-au pus pe petrecut într-un local din Centrul Vechi.

La petrecerea ilegală a luat parte chiar și o persoană suspectă de covid.

Atât Radu Gavriș, directorul general adjunct al Poliției Capitalei, cât și ceilalți 26 petrecăreți sunt verificați și urmează să fie sancționați. Deocamdată, singurii amendați sunt proprietarii localului în care a avut loc evenimentul.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, susține că nu tolerează astfel de abateri și a început deja o anchetă.

Autoritățile avertizează că măsurile de relaxare sunt reverbersibile. În orice moment restricțiile ar putea fi instituite din nou.

Redeschiderea restaurantelor, barurile, teatrelor și a sălilor de jocuri în Capitală este o măsură care stârnește deja controverse. Minsitrul Sănătății, Vlad Voiculescu, le-a cerut membrilor din Comitetul Pentru Situații de Urgență să nu grăbească decizia și să mai aștepte implementarea acesteia.

Total
0
Shares
Total
0
Share