Au luat tot muntele de 1 decembrie - Focus Prima TV

Au luat tot muntele de 1 decembrie

Cu aproape două săptămâni înainte de vacanța de 1 decembrie stațiunile de pe Valea Prahovei și din Poiana Brașov sunt rezervate în proporție 100 la sută! Este pentru prima oară, după mulți ani, când gradul de rezervare atinge pragul maxim. Asta în ciuda faptului că prețurile sunt mai mari cu 15 la sută față de anul trecut. Cele mai căutate sunt hotelurile cu piscine.

În așteptarea turiștilor, bucătarii din Poiana Brașov exerseaza de zor meniuri alese pentru ca mini-vacanta le-a adus celor din Horeca cereri de cazare la care nici nu au visat. Unii turiști știu de pe acum ce vor la masa de 1 decembrie.

Cât despre cazare, cele mai cautate au fost pachetele pentru familii pentru ca cei mici vor fi și ei în vacanță. Bugetele pentru aceasta vacanta au depins, însă de foarte multe lucruri și nu toți și-au dorit sa arunce cu banii.

În functie de bugetele de care dispun, turiștii sunt asteptati în vacanta de Ziua Națională cu diverse modalitati de distractie si relaxare: piscina, spa, masaje, biliard, ping pong, sali de sport si fitness și multe altele.

Total
0
Shares
Total
0
Share