Austeritate, pensii speciale, bani, lupta pentru putere! Dacian Cioloș, la Insider Politic, duminică la 11:00 la Prima TV – Focus Prima TV

Austeritate, pensii speciale, bani, lupta pentru putere! Dacian Cioloș, la Insider Politic, duminică la 11:00 la Prima TV

O nouă ediție Insider Politic. Pensii Speciale, bani, decizii, opoziție și lupta dintre partide și pentru putere. Toate vor fi puse pe masă mâine, la 11:00 la Insider Politic.

DC: Într-o perioada scurtă, în câteva săptămâni, pensiile speciale vor dispărea. începem cu parlamentarii și aleșii locali. La celelalte trebuie să ne uităm mai atent, ca să nu fim în situația de a face doar populisme, cum au făcut alții înaintea noastră, care s-au lăudat că dispar pensiile, dar ne-am trezit la CCR cu tot felul de contestații.

SZ: PNL?

DC: Nu mai contează ce s-a întâmplat în trecut, atunci noi eram în opoziție Nu poți să contruiești pe mucegai și putreziciune. Văd că apar eroi acum, inclusiv PSD. Vedeți vreo ipocrizie mai mare în țara asta decât PSD, care a introdus pensiile speciale și care s-a bătut pentru ele și acum vin și cer eliminarea.

SZ: De ce la educație avem cel mai mic buget din ultimii 30 de ani?

DC: Și la educație și la sănătate am niște semne de întrebare.

SZ: V-ați vaccina cu un vaccin chinezesc sau rusesc?

DC: M-aș vaccina cu un vaccin autorizat de Autoritatea Europeană a Medicamentului. Nu susțin folosirea vaccinurilor ca armă geo-politică și ca șmecherie. Eu îndemn autoritățile din Romania să ia vaccinuri de producție europeană, care sunt mai sigure.

Total
0
Shares
Total
0
Share