Autoarea teribilului accident în care au murit două fetiţe, eliberată din arest. Va fi cercetată sub control judiciar – Focus Prima TV

Autoarea teribilului accident în care au murit două fetiţe, eliberată din arest. Va fi cercetată sub control judiciar

Adevarul

Autoarea teribilului accident din cartierul Andronache din Capitală a fost eliberată din arest şi va fi cercetată sub control judiciar. Aşa a decis instanţa în faţa căreia a fost dusă astăzi cu propunerea de arestare preventivă. Femeia a fost reţinută ieri de procurori după ce s-a stabilit că s-a urcat la volan după ce consumase alcool.

„În baza probatoriului administrat, poliţiştii Brigăzii Rutiere au dispus masura reţinerii pentru 24h faţă de conducătoarea auto, urmând ca aceasta să fie prezentată unităţii de parchet competente cu propunerea de a se dispune masura arestului preventiv”, anunţă Poliţia Rutieră.

Şoferiţa, în vârstă de 56 ani, cercetată pentru ucidere din culpă a două fetiţe, a fost din nou audiată luni, după ce medicii legişti au stabilit, în urma analizării probelor biologice prelevate de la femeie, avea o alcoolemie 0,67 g/l în sânge, la trei ore după accident.

Total
0
Shares
Total
0
Share