Autobuz plin cu elevi atacat cu AK 47 - Focus Prima TV

Autobuz plin cu elevi atacat cu AK 47

Atac sângeros în Kosovo în urmă căruia trei oameni și-au pierdut viața. Un individ a deschis focul asupra unui autobuz. Șoferul și doi copii au fost uciși de rafala trasă către vehicul. Presa locală speculează că ar fi vorba despre o reglare de conturi între două companii de transport de pasageri.

Atacul a avut loc în apropierea orașului Decani, situat la aproximativ 90 de kilometri de Pristina. În autobuz se aflau mai mulți pasageri, printre care și un grup de elevi care se întorceau acasă de la școală. Potrivit relatărilor martorilor, cel care a deschis focul purta mască și era înarmat cu un pistolmitralieră AK47. Șoferul a murit pe loc, iar cei elevi răniți s-au stins din viață la spital. Un adolescent de 14 ani a fost și el atins de gloanțe. Medicii dau însă asigurări că starea sa de sănătate, deși gravă, este stabilă. O filmare postată pe rețelele sociale arată cum echipele de intervenție transportă una dintre victime la spitalul din apropierea locului unde a avut loc atacul.

La fața locului au ajuns și echipaje de criminaliști. Aceștia au izolat zona și au prelevat probe. Președintele statului kosovar a condamnat public atacul și a cerut polițiștilor să îi identifice și să îi prindă cât mai repede pe agresori. În fapt, ar fi vorba de o singură persoană. Un asasin despre care presa locală speculează că ar fi fost angajat de o companie de transport -rivală celei care opera cursa de autobuz țintită de atacator.

Total
0
Shares
Total
0
Share