Autoritatea de Supraveghere Financiară are un nou site - Focus Prima TV

Autoritatea de Supraveghere Financiară are un nou site

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a lansat, marţi, noua versiune a site-ului oficial www.asfromania.ro, care are un design modern şi o structură intuitivă, potrivit unui comunicat remis marţi AGERPRES.

“Informaţia este organizată astfel mai eficient, pe categorii relevante, pentru a fi uşor de accesat de către utilizatori, atât de pe desktop, cât şi de pe platformele mobile. www.asfromania.ro conţine rubrici noi, cele mai importante fiind Autorizare şi Sancţiuni, unde se regăsesc informaţii esenţiale despre două dintre cele mai semnificative activităţi desfăşurate de către Autoritatea de Supraveghere Financiară”, se menţionează în comunicat.

Potrivit sursei citate, ideea de a implementa un nou website la nivelul ASF a fost considerată atât o prioritate, cât şi o necesitate, având în vedere interesul în creştere al utilizatorilor pentru interacţiunea online cu Autoritatea, precum şi volumul mare de informaţii publicate pe site.

“Modificarea website-ului Autorităţii de Supraveghere Financiară a reprezentat un obiectiv important, întrucât procesul de întărire a capacităţii instituţionale nu ar putea fi considerat finalizat fără ca unul dintre vectorii importanţi de imagine ai instituţiei să nu fie transformat şi aliniat cu noile obiective de performanţă, asumate la nivelul managementului ASF”, se mai arată în comunicat.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share