Autorul crimei este altul - Focus Prima TV

Autorul crimei este altul

Răsturnare de situație în cazul crimei de la Odobești! Principalul spuspect a fost eliberat din arestul preventiv și
plasat sub control judiciar pentru 60 de zile după ce ancheta a arătat că femeia ar fi fost ucisă de o altă persoană. Suspect în dosar este acum un tânăr de 19 ani care ar fi vrut să o jefuiască pe femeie. De la tâlhărie până la omor a fost un pas.

Imediat după vizionarea imaginilor de pe camerele de supraveghere…anchetatorii și-au dat seama că femeia de 56 de ani, ucisă cu bătaia într-o parcare din oraș, nu a fost omorâtă de concubinul său, așa cum s-a crezut inițial.

Autorul crimei ar fi, de fapt, un tânăr de 19 ani. Femeia, amețită de loviturile primite de la concubinul ei a părut prada sigură pentru tânărul care a vrut să o tâlhărească.

Dacă autoritățile vor stabili că tânărul în vârstă de 19 ani este vinovat acesta ar putea sta în spatele gratiilor între 10 și 20 de ani. Cât despre concubinul femeii, instanța a dispus înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, urmând să fie judecat. Pedeapsa pe care acesta o riscă acum este închisoare între 6 luni și 5 ani sau amendă.

Total
0
Shares
Total
0
Share