Autostrada Transilvania: A fost semnat contractul pentru încă 19 kilometri. Lucrările vor fi gata în 2023 - Focus Prima TV

Autostrada Transilvania: A fost semnat contractul pentru încă 19 kilometri. Lucrările vor fi gata în 2023

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunţat miercuri că a fost semnat contractul pentru proiectarea şi execuţia drumului care va face legătura dintre Centura Oradea (Calea Sântandrei) şi Autostrada A3 Transilvania, la Borş.

”Am luat parte azi la semnarea contractului pentru proiectarea şi execuţia drumului care va face legătura dintre Centura Oradea (Calea Sântandrei) şi Autostrada A3 Transilvania, la Borş.   Drumul de 19 km va fi construit la profil de drum expres pe 13 km, iar, pe 6 km, la profil de drum naţional cu 4 benzi. Va cuprinde 3 noduri rutiere, respectiv 12 poduri, pasaje şi viaducte.   Contractul valorează 545 de milioane de lei, prin finanţare europeană, iar ca termene avem 6 luni pentru proiectare şi 24 de luni pentru execuţie. Am discutat cu antreprenorul austriac şi am obţinut promisiunea acestuia că lucrările vor fi gata chiar mai repede de termenul contractual, în 2023.

Total
0
Shares
Total
0
Share