Avantajele chirugiei robotice - Focus Prima TV

Avantajele chirugiei robotice

Precizia chirurgicală a fost redefinită în ultimii ani, ca urmare a apariția roboților în medicină. Cu o acuratețe maximă,
sistemele de chirurgie robotizată reprezintă soluţia cea mai sigură pentru îndepărtarea tumorilor greu accesibile. Aproape
ca într-un joc video, medicul chirurg urmărește intervenția pe un monitor și manevrează aparatele cu ajutorul unei console.

Chirurgia robotică este cea mai modernă opțiune de tratament chirurgical în patologia oncologică și este soluția ideală pentru îndepărtarea tumorilor greu accesibile, unele considerate inoperabile în trecut.

Chirurgia robotică poate fi utilizată inclusiv în tratamentul cancerului de col uterin, în cazul în care tumora nu depășește 2cm. Beneficiile sunt de neegalat atât pentru pacient, cât și pentru medici.

Aflați totul despre avantajele și aplicabilitatea chirurgiei robotice, dar și despre beneficiile antrenamentelor de cycling sau despre pericolul mâncatului pe fond nervos, dintr-o nouă ediție Sănătate cu Stil. Sâmbătă, de la ora 11.00, la Prima TV.

Total
0
Shares
Total
0
Share