Avertisment al vicepreşedintelui Societăţii Române de Epidemiologie: Delta va infecta rapid tot ce mişcă. „Vom merge din val în val” - Focus Prima TV

Avertisment al vicepreşedintelui Societăţii Române de Epidemiologie: Delta va infecta rapid tot ce mişcă. „Vom merge din val în val”

Profimedia

Pentru a doua zi consecutiv, numărul de noi cazuri de infecţie cu noul coronavirus a sărit de 2.000, cifra estimată iniţial de specialişti pentru luna octombrie. Medicul epidemiolog Emilian Popovici este de părere că valul 4 va ţine 3-4 luni, pentru că varianta Delta va infecta un număr atât de mare de oameni, într-un timp relativ scurt, încât nu va mai avea pe cine să infecteze.

Pentru a doua zi consecutiv, ieri, în România, au fost înregistrate peste 2.000 de noi cazuri de COVID-19, respectiv 2.079, din mai mult de 40.000 de teste efectuate şi s-au înregistrat 28 de decese. Datele publicate de grupul de Comunicare Strategică arată că 470 de pacienţi cu COVID-19 se află internaţi la ATI, din care 8 sunt minori. Numărul total al copiilor infectaţi internaţi în spitale a ajuns la 93, iar totalul persoanelor internate cu COVID-19 este de 3.742. 

Total
0
Shares
Total
0
Share