Avocat din Vaslui, prins cu 164 km/h în localitate, la volanul unui Lamborghini. Explicaţia aiuritoare dată în instanţă - Focus Prima TV

Avocat din Vaslui, prins cu 164 km/h în localitate, la volanul unui Lamborghini. Explicaţia aiuritoare dată în instanţă

Un avocat din Baroul Vaslui a fost surprins de poliţişti conducând cu 164 km/h în localitatea Satu Nou, comuna Soleşti, la volanul unui Lamborghini. Oamenii legii l-au amendat şi i-au suspendat permisul pentru trei luni, dar sancţiunile au fost anulate iniţial de Judecătoria Vaslui pe motiv că în filmarea de pe radar ar apărea un BMW.

Avocatul vasluian a fost surprins de radar pe 12 iulie 2020, în jurul orei 13,30, la volanul unui Lamborghini, circulând cu viteza de 164 km/h pe DN 24, în dreptul localităţii Satu Nou, comuna Soleşti, pe un sector de drum cu limita de 50 km/h. Abaterea a fost filmată cu un aparat radar pistol Trucam TC.

Poliţiştii au constatat, de asemenea, că avocatul nu avea asupra sa actul de identitate şi nici certificatul de înmatriculare. Imediat după ce a fost amendat şi lăsat pieton pentru 90 de zile, acesta a contestat procesul verbal la Judecătoria Vaslui, iar magistraţii de aici i-au dat câştig de cauză pe motiv că în probele video ar apărea un autoturism marca BMW şi nicidecum Lamborghini-ul notat în procesul verbal.

Total
0
Shares
Total
0
Share