Băiatul de 7 ani din Arad, de negăsit – Focus Prima TV

Băiatul de 7 ani din Arad, de negăsit

De mai bine de două zile speră să-şi ţină din nou copilul în braţe, însă cu fiecare secundă care trece li se îndeplinesc cele mai negre aşteptări! Apropiaţii lui Sebi nu înţeleg unde ar putea fi băiatul, deşi se pare că acesta cunoştea zona în care a dispărut. Oamenii îşi pun acum speranţa în autorităţi, care s-au mobilizat fără precedent. După ce ieri un elicopter a survolat aria unde a dispărut copilul, astăzi poliţiştii l-au căutat pe Sebi cu câini de urmă şi camere cu termoviziune.

Peste 250 de pompieri, polițiști, pădurari, polițiști de frontieră şi locali, precum și voluntari, ajutați de câini de urmă, cai, mașini de teren și aparate cu termoviziune îl caută pe băiat începând de sâmbătă seara, fără a-l găsi însă. Ieri a fost folosit și un elicopter al MAI, iar astăzi este utilizat un paramotor pentru căutări de la înălțime.

Băiatul a fost căutat chiar și în canalele agricole din zonă. Persoanele care participă la căutare au periat pădurea și câmpul din apropiere pe aproape 30 de km pătrați și au ajuns chiar în comuna învecinată, dar fără niciun rezultat.

Căutările sunt îngreunate de faptul că în zonă este frig și a nins.

Mai multe persoane au fost audiate deja, dar declarațiile acestora nu au dus la găsirea copilului. Conform polițiștilor, CORBEI SEBASTIAN-IONEL, în vârstă de 7 ani, din satul Vânători, comuna Mișca, județul Arad, a plecat sâmbătă, în jurul orei 16.30, la o stână de la marginea localității și nu s-a mai întors. Era cu alți copii și cu un adult. La un moment dat, s-ar fi îndepărtat de grup că să mănânce porumb de pe câmp
și de atunci nu a mai fost văzut de nimeni. Poliția l-a anunțat deja pe CORBEI SEBASTIAN-IONEL la
persoane dispărute și roagă cetățenii care pot oferi informații să sune imediat la 112 sau să meargă la cea mai apropiată secție de poliție.

Total
0
Shares
Total
0
Share