Bărbat mutilat de urs în propria curte - Focus Prima TV

Bărbat mutilat de urs în propria curte

Un bărbat de 45 de ani, din județul Prahova a fost mutilat de un urs, chiar în grădina din spatele casei sale.
Fiara s-a năpustit asupra omului care a scăpat cu viață doar datorită câinilor săi, care au alungat animalul. Bărbatul a ajuns conțtient la spital însă a suferit răni extrem de grave în zona feței și a capului. Autoritățile au chemat imediat paznicul de vânătoare, jandarmeria, poliţia şi au anunțat că vor face demersurile necesare pentru a înlătura animalul din zonă!

Atacul a avut loc în localitatea prahoveană Comarnic, în jurul orei 19.00, în grădina întinsă pe câteva sute de metri, din spatele casei victimei. Bărbatul locuiește în cartierul Vatra Satului, la limita cu comuna Secăria. Este o zonă de deal, împădurită, unde urşii coboară des în ultima perioadă. Acolo bărbatul a fost prins de urs, care a atacat nemilos.

Victima le-a povestit cu ultimele puteri medicilor faptul ca a fost inconjurat de câinii sai, care au alungat ursul. Altfel ar fi pierit intr-un mod cumplit.

ISU Prahova a emis si un mesaj RO-Alert prin care oamenii au fost avertizaţi să nu iasă afară din case. Este cel de-al doilea caz de acest fel care are loc în zona Comarnic în ultima lună. Pe 7 septembrie, un alt bărbat de 50 de ani a fost sfâşiat de un urs. Acesta a supravieţuit, dar s-a ales cu răni grave la faţă, mâini şi picioare şi a avut nevoie de multiple intervenţii chirurgicale.

Total
0
Shares
Total
0
Share