Bărbatul infectat cu SARS – CoV-2, prins de două ori la plimbare, în loc să stea la izolare, dispărut fără urmă: „A zis că se duce la spital” – Focus Prima TV

Bărbatul infectat cu SARS – CoV-2, prins de două ori la plimbare, în loc să stea la izolare, dispărut fără urmă: „A zis că se duce la spital”

Un bărbat de 32 de ani din Cisnădie – Sibiu a fost prins în două zile consecutive în public, deşi era infectat cu SARS – CoV-2 şi avea dispoziţie să stea izolat la domiciliu. Căutat acasă, acesta este de negăsit.

Un sibian a ajuns în atenţia mass-media după ce în loc să stea izolat la domiciliu până se vindecă, fiind diagnosticat pozitiv la SARS – CoV-2, a preferat să se plimbe pe străzi şi să rişte astfel să îmbolnăvească pe toţi cei cu care a intrat în contact.   

În data de 6 aprilie a fost amendat de o un echipaj al Poliţiei Cisnădie cu 4.000 de lei, iar în data de 7 aprilie i s-a întocmit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, fiind prins de un filtru instituit la una dintre ieşirile din oraş, în timp ce încerca să ajungă cu maşina pe DN 1.   

Pe data de 8 aprilie, când poliţiştii s-au deplasat la domiciliul acestuia pentru verificări au constatat cu stupoare că nici de această dată sibianul nu era acasă, deşi acesta le spusese clar în cele două rânduri când fusese prins că: „Nimeni nu mă poate ţine închis în casă”. 

Total
0
Shares
Total
0
Share