Bătrână găsită moartă de frig în casă - Focus Prima TV

Bătrână găsită moartă de frig în casă

Frigul face primele victime, în județul Iași. O femeie de 75 de ani a fost găsită în comă, în propria casă. Bătrâna a ajuns la spital, dar nu a mai putut fi salvată. Și un bărbat a fost dus în stare gravă la spital, după ce a înghețat întreaga noapte în locuința sa. Este vreme rea în nordul țării, iar mai multe drumuri au fost blocate din cauza zăpezii. De mâine se încălzește, anunță meteorologii.

Femeia, în vârstă de 75 de ani, stătea singură într-o casă din comuna ieșeană Mogoșești. Locuința era neîncălzită. Cum temperaturile au scăzut zilele acestea sub zero grade, pe timpul nopții, bătrâna a intrat în șoc hipotermic. Medicii au încercat să o resusciteze peste două ore, dar nu au mai putut să o salveze,

Salvatorii de la Ambulanță au fost chemați și în comuna Păușești. Un bărbat de 67 de ani a fost și aici la un pas de moarte, tot din cauza frigului. L-a găsit, înghețat în casă, un voluntar care îi mai aducea din mâncare. De aceea a fost internat la timp. Deși stabilizat, bărbatul va mai rămâne o perioadă internat, ca să nu apară complicații. În județ, vremea se va încăzi ușor în zilele următoare.

Spre sfârșitul săptămânii, însă, va începe din nou să plouă în aproape toată țara, iar la munte va ninge.

Total
12
Shares
Total
12
Share