Bătrânul pe care nu îl mai vrea nimeni – Focus Prima TV

Bătrânul pe care nu îl mai vrea nimeni

De sărbători nu e nicăieri mai bine ca acasă…Nu toți oamenii au insă un loc pe care să îl numească astfel sau o familie în care să simtă iubirea. Un bunic din Iași își duce bătrânețile pe un pat de spital pentru că…nimeni nu îl vrea. Grav bolnav, se roagă zilnic de medici să fie dus acasă însă familia nu vrea să-l mai primească. Acum trăiește din mila cadrelor medicale care îi duc mâncare și au grijă de el. Autoritățile încearcă acum să găsească un azil însă, bărbatul vrea….acasă.

La 83 de ani are o singură dorință. Se roagă din tot sufletul să fie primit acasă. Apropiații însă nici nu vor să audă de el. Pentru că a spus în repetate rânduri că vrea să ajungă la locuința lui, a fost dus acolo cu ambulanța. Dar s-a întors de fiecare dată pe același pat de spital pentru că familia nu l-a primit.

Familia a rămas indiferentă și la intervenția autorităților.

Cadrele medicale i-au devenit a doua familie. Dar nu îl mai pot tine mult internat pentru că nu există motive medicale. Asa că au luat legătura cu autoritățile pentru a-i găsi un loc undeva, intr un azil.

Bătrânul pe care nimeni nu îl dorește va ajunge cel mai probabil zilele următoare la un centru de îngrijiri paleative din Pașcani.

Total
0
Shares
Total
0
Share