Băută la școală, închisă în sala de sport - Focus Prima TV

Băută la școală, închisă în sala de sport

Inquam Photos/ Octav Ganea

Apar noi informații în cazul elevei de clasa a 8-a din Ciolpani care a băut în școală până aproape de comă alcoolică. Părinții spun că au aflat de la copii că adolescenta ar fi fost abuzată sexual de alți colegi chiar în incinta unității de învățământ. Aceștia ar fi îmbătat-o pe fată pentru a profita mai apoi de ea. Tot părinții o acuză pe directoarea școlii că încearcă să mușamalizeze incidentul.

Timp de mai multe zile, nimeni nu a știut că tânără de doar 15 ani din Ciolpani a consumat alcool în incinta școlii. S-a aflat abia când colegii ei au povestit acasă că au primit pe grupul clasei fotografii în care fata apare în postaze indecente. De asemenea, câțiva dintre aceștia au relatat că fata ar fi fost abuzată sexual de partenerii de băutură. A fost momentul în care părinții s-au sesizat și au mers la directoarea școlii pentru lămuriri.

Părinții acuză conducerea școlii că ar fi încercat să mușamalizeze întâmplarea. Așa s-ar fi ajuns ca fata aflată în
pragul comei alcoolice să să fie ascunsă de un profesor în sala de sport, apoi încuiată pe dinafară .

Mai grav, părinții colegilor de clasă ai fetei spun că pe grupurile de whatsapp al elevilor circulă fotografii și informații deocheate despre adolescentă. Am încercat și noi să luăm legătura cu directoarea școlii din Ciolpani, pentru a afla dacă informațiile sunt adevărate. Fără vreun rezultat.

În curtea școlii am dat de un administrator și de o secretară. Nimeni nu a vrut să discute cu noi.

Poliția a intrat pe fir și a demarat o anchetă. Între timp, adolescenta a primit ajutor psihologic de la un asistent social.

Total
0
Shares
Total
0
Share