Băuți la volan, pericol pe șosele – Focus Prima TV

Băuți la volan, pericol pe șosele

Deşi abia se putea ţine pe picioare în urma alcoolului consumat, un bărbat din Argeş s-a urcat la volan. A condus zeci de kilometri până când a pierdut controlul maşinii și a izbit violent un alt vehicul parcat pe marginea drumului. La percheziţie, echipajul de poliţie sosit la faţa locului a găsit în maşina şoferului care a provocat accidentul şi o cantitate însemnată de droguri.

Accidentul a avut loc la aproximativ 15 kilometri de Pitești. Şoferul consumase alcool din belşug
şi a rătăcit drumul spre casă. Confuz, la un moment dat, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent de o maşină parcată.

Impactul a fost asurzitor. Proprietarul maşinii avariate descrie clipele de groază prin care a trecut.

La fața locului au ajuns , de urgență, mai multe echipaje de poliție, pompieri, echipaje de descarcerare, dar și o ambulanță SMURD. Soferul în vârstă de 34 de ani, era singur în mașină. S-a ales doar cu câteva răni ușoare și a refuzat transportul la spital.

În mașină lui polițiștii au descoperit însă stupefiante. Substanţele suspecte vor fi acum expertizate.

La Timișoara, fuga unui tânăr de 17 ani,de politisti, s-a încheiat la spital. Abia ieșise din închisoare,din cauza faptelor de tâlharie când, noaptea trecută, tânărul amețit bine de aburii alcoolului și fără să dețină permis a furat o mașină cu care a gonit pe șosea. Când polițiștii i-au dat de urmă în trafic, acesta a încercat să scape. Pe camerele de supraveghere se vede cum minorul a fost oprit în trafic de polițiști, scos din mașină și imobilizat. La scurt timp, însă, tânărul a scăpat , și a fugit. Neatent, însă, a traversat pe roșu, și a fost izbit de o mașină. A scăpat, însă, doar cu câteva răni ușoare. Polițiștii l-au testat cu etilotestul și a reieșit o alcoolemie de 0, 74 in aerul expirat.

Total
0
Shares
Total
0
Share