Beatrice Mahler: "Nu mi-aș dori să ajungem cum a fost Italia, dar riscurile sunt mari. Trăim o dramă în spitale" - Focus Prima TV

Beatrice Mahler: “Nu mi-aș dori să ajungem cum a fost Italia, dar riscurile sunt mari. Trăim o dramă în spitale”

Managerul Institutului „Marius Nasta” spune că situația din spitale este critică și nu sunt semne că se va îmbunătăți în următoarele două săptămâni. Beatrice Mahler a declarat, la Digi24, că sunt pacienți care, deși au simptome de COVID-19, refuză să vină la spital în primele zile, iar în final ajung să fie internați cu forme severe ale bolii. “Nu mi-aș dori să ajungem în zona în care a fost Italia, dar riscurile sunt mari. Trăim o dramă în spitale”, a spus, miercuri, medicul.

Întrebată dacă există riscul ca țara noastră să ajungă în situația în care s-a aflat Italia în pandemia de Covid, Beatrice Mahler a precizat că riscurile sunt mari, mai ales pentru anumite zone. 

“Pot să spun că avem pacienți care au nevoie de ATI și nu au un pat în ATI. Numărul de decese este în creștere. E extrem de frustrant, cu tot tratamentul, cu toată ventilația, să vezi pacienți tineri pe care îi pierzi pentru că forma de evoluție e extrem de surprinzătoare și de rapidă. Nu mi-aș dori să ajungem în situația în care a fost Italia, dar riscurile sunt mari, mai ales pentru anumite zone. Trăim o dramă în spitale și trăim drama alături de oameni care vin și de familiile lor”, a declarat, la Digi24, Beatrice Mahler, managerul Institutului Marius Nasta din Capitală. 

Total
0
Shares
Total
0
Share