Bebeluș abandonat într-un depozit de deșeuri, salvat de un câine. Patrupedul „a cerut” ajutorul unui motociclist – Focus Prima TV

Bebeluș abandonat într-un depozit de deșeuri, salvat de un câine. Patrupedul „a cerut” ajutorul unui motociclist

Viața unui bebeluș abandonat într-un depozit de deșeuri din în Cebu, Filipine, a fost salvată de un câine. Cățelul „a cerut” ajutorul unui motociclist, iar când bărbatul a înțeles mesajul și l-a urmat în munți, potrivit Mediafax.

Junrell Fuentes Revilla mergea cu motocicleta prin munții din Cebu. Deodată, un câine a apărut de nicăieri și a început să alerge după el, lătrând puternic, conform La Stampa.

La început, bărbatul a crezut că este doar un câine deranjat de motor, apoi și-a dat seama că vrea să-i „spună” ceva și nu va renunța până nu se va opri.

Câinele a lătrat fără încetare, „de parcă ar fi avut nevoie disperată să spună ceva”. Junrell s-a oprit, l-a mângâiat și și-a dat seama că vrea să-i arate ceva, să-l ducă undeva. Copleșit de situație, l-a urmat. Câinele a început să-l ghideze de pe potecă spre un depozit de deșeuri. Și acolo a văzut „un pachețel”. Când s-a apropiat, bărbatului nu i-a venit să creadă ochilor: era un nou-născut înfășurat într-un prosop, încă în viață.

Total
0
Shares
Total
0
Share