Bebeluş în stare critică, după ce ar fi fost lovit în somn de tatăl său. A fost transferat la un spital din Capitală - Focus Prima TV

Bebeluş în stare critică, după ce ar fi fost lovit în somn de tatăl său. A fost transferat la un spital din Capitală

Incident grav la Galaţi. Un bebeluş de doar o lună este în stare critică după ce ar fi fost lovit în somn de tatăl său. Micuţul a ajuns la Spitalul de Pediatrie Galaţi, iar în urma investigaţiilor medicii au cerut transferul la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” din Capitală.

Din primele informaţii, incidentul s-ar fi produs în timp ce bebeluşul dormea în acelaşi pat cu părinţii săi. Micuţul a ajuns în stare gravă la spitalul din Galaţi.    După investigaţii, medicii au solicitat să fie transferat de urgenţă la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti. Bebeluşul are traumatisme grave la nivelul cutiei craniene.  „Bebeluşul a venit cu convulsii. Are fracturi la nivelul cutiei craniere şi hemoragie intracerebrală şi a fost transferat de urgenţă la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti”, ne-a declarat dr. Iuliana Moraru, director medical al Spitalului de Pediatrie Galaţi.

Total
0
Shares
Total
0
Share