Bebeluș mort. Acasă era doar mama sa de 15 ani - Focus Prima TV

Bebeluș mort. Acasă era doar mama sa de 15 ani

Sfârșit tragic pentru un bebeluș de numai două luni din Ploiești! Băiețelul a murit dupa ce s-ar fi înecat, în timp ce se afla în pătuț. Acasă era doar un singur părinte, mama. Ea însăși o copilă de 15 ani. În ciuda eforturilor, echipajele sosite de urgență nu au reușit sa îl readucă la viață. Poliția a deschis acum dosar penal. Atenție! Urmează informații cu un puternic impact emoțional!

Totul s-a întâmplat în apartamentul unde locuiește familia. Când s-a întâmplat tragedia, acasă era doar mama sa, care are doar 15 ani, celălalt copil al său, de doi ani, și fratele ei, în vârstă de 14 ani. La un moment dat, tânăra a plecat la toaletă. Într-o fracțiune de secundă, bebelușul s-a înecat cu propria vomă și s-a sufocat. Când mama s-a întors în cameră a văzut că era vânat, a ieșit pe scara blocului și a țipat după ajutor.

Vecinii au auzit strigătele tinerei si au sunat la 112. Tatăl copiilor, în vârstă 30 de ani, nu era acasă. Acum, pentru că mama este minoră, ancheta polițiștilor nu vizează doar moartea bebelușului, ci și relația dintre părinții lui.

Polițiștii au deschis dosar penal și continuă cercetările pentru ucidere din culpă și act sexual cu un minor.

Total
0
Shares
Total
0
Share