BECALI “S-A CONVINS” ŞI DE BUŞ ŞI ADUCE ALT ATACANT LA FCSB! AL DOILEA TRANSFER AL IERNII DIN CASA LIGA 1 – Focus Prima TV

BECALI “S-A CONVINS” ŞI DE BUŞ ŞI ADUCE ALT ATACANT LA FCSB! AL DOILEA TRANSFER AL IERNII DIN CASA LIGA 1

Gigi Becali este pe punctul să perfecteze un nou transfer pentru FCSB, patronul roş-albaştrilor dorind să-şi întărească şi ofensiva după ce a bătut deja palma pentru transferul fundaşului stânga al Astrei, Risto Radunovic.

Becali îl vrea pe Dumitru Cardoso (29 de ani), de la Gaz Metan, fotbalist cu 11 goluri şi 6 pase decisive reuşite în cele 39 de partide jucate în tricoul Medieşenilor. Conform GSP, Becali l-a mai vrut pe Cardoso şi în urmă cu un an, iar acum mutarea are şanse mari să se realizeze.

Cardoso este un jucător de origine Română, născut în Suedia, dar care s-a format ca fotbalist în Italia, jucând de asemenea pentru naţionalele U19 şi U20 ale Squadrei Azzura.

Ajuns acum la 29 de ani, Cardoso are în CV echipe precum Empoli, Napoli (club care îl cumpăra la 19 ani), Nottingham Forrest sau Livorno.

Becali a decis să-l aducă pe Cardoso nefiind mulţumit de variantele avute în acest moment pentru postul de vârf împins: Sergiu Buş şi Alexandru Buziuc. Cardoso e un fotbalist polivalent, care poate juca şi în spatele vârfului sau în flancul stâng al ofensivei.

500.000 de euro e cota de piaţă a atacantului de 29 de ani, conform Transfermarkt

Total
0
Shares
Total
0
Share