Biden îi cere lui Trump să se oprească! – Focus Prima TV

Biden îi cere lui Trump să se oprească!

WILMINGTON, DE – SEPTEMBER 24: Democratic candidate for president, former Vice President Joe Biden makes remarks about the DNI Whistleblower Report as well as President Trumps ongoing abuse of power at the Hotel DuPont on September 24, 2019 in Wilmington, Delaware. (Photo by William Thomas Cain/Getty Images)

Joe Biden a ieșit și a vorbit Americii. Președintele ales l-a somat pe Trump și i-a spus să se oprească și să oprească acest haos creat la Capitol.

Biden a apreciat faptul că atacul de astazi de la Washington e fără precendent în istoria modernă și e un atac la democrație și i-a catalogat pe protestatari drept un “un număr mic de extremiști, dedicați fărădelegii”.

“Un atac asupra Republicii noastre, un atac asupra statului de drept… a celor mai sacre întreprinderi americane – desfășurarea afcerilor oamenilor.”

În final Joe Biden l=a îndemnat pe Donald Trump să iasă la televiziunea națională, în fața americanilor și sp ceară ”încetarea acestui asediu”.

În urma discursului președintelui ales, Fox News anunță că Donald Trump se va adresa cetățenilor prin intermediul unui mesaj înregistrat. Mesajul nu a întârziat să apară.

Total
0
Shares
Total
0
Share