Big Brother cu gunoiul. Faci mizerie, plătești bani grei - Focus Prima TV

Big Brother cu gunoiul. Faci mizerie, plătești bani grei

Zeci de oameni din Oradea au plătit fiecare câte un salariu minim pe economie pentru că au aruncat gunoiul la întâmplare! I-au dat de gol camerele de supraveghere montate de primărie. Iar cei prinși în timp ce aruncau mizeriile din mașină au rămas pietoni.

Din august, de când au fost instalate camerele de supraveghere, zeci de orădeni au fost prinși când aruncau sacii de gunoaie sau pungile cu resturi menajere în plină stradă sau sub copaci.

Avantajul camerelor montate la Oradea este că sunt mobile. Poliția locală le mută din loc în loc, în funcție de sesizările localnicilor. Supărați să vadă deșeurile aruncate la colț de stradă, orădenii sunt de acord cu măsurile Poliției și își acuză concetățenii de lipsă de bun simț și de civilizație.

Măsura a fost luată din primăvara acestui an și în restul județului. În total, au fost montate nouă camere de supraveghere pe cele mai circulate drumuri. Și în acest caz, zeci de șoferi au primit până acum amenzi de mii de lei. Iar celor prinși în flagrant le-a fost confiscată mașina. Aceasta poate fi recuperată doar în instanță.

Total
1
Shares
Total
1
Share