Bilete epuizate în 20 de minute la festivalul experiment - Focus Prima TV

Bilete epuizate în 20 de minute la festivalul experiment

După 8 luni în care au fost interzise toate petrecerile și cluburile si restaurantele au fost închise, Catalonia pare să
revină la viață! Mai mulți organizatori de evenimente, au realizat un festival experiment de muzică electronică. La fel ca si în alte orase mari ale lumii, unde au făcute astfel de experimente, participanții au trebuit să dețină un permis digital care să demonstreze că nu au coronavirus.

250 de persoane au participat la un festival de muzică electronică în acest weekend în Girona iar biletele s-au
vândut în 20 de minute după ce au fost puse în vânzare. Doritorii de distracție au trebuit să descarce o aplicație pe telefoanele mobile și să dovedească fie că au avut coronavirus, fie că au un test PCR negativ sau să facă un
test cu antigen Covid-19.

Cei din organizare cred că evenimentele de acest fel în care mulțimea poate fi testată și controlată, e un început bun pentru redeschiderea treptată a tuturor evenimentelor culturale și de divertisment.

La eveniment au participat și 5 restaurante, care au operat la o capacitate de 80%.

Un alt concert experiment a fost organizat în luna martie în Barcelona, unde au participat 5.000 de persoane. Toate au trebuit să facă teste rapide și să poarte măști de protecție. După experiment, numărul cazurilor de infectare nu a crescut, ceea ce a adus speranță pentru cei din domeniul artistic și nu numai.

Total
0
Shares
Total
0
Share